Бирено Коремче и как да се преборим със коремните мазнини | Блог за здраве и красота

събота, 26 март 2011 г.

Бирено Коремче и как да се преборим със коремните мазнини

За разлика от жените, които често напълняват от към гърди, ръце и крака. При мъжете затлъстяването се получава най-често в корема. Макар, че в повечето случаи бирата не е причина за затлъстяване, храните и добавките към нея допринасят вместо нея.

Ядки, мезета, чипс и пържоли са основната причина за наддаване на коремната област. Друга и не по-малко важна причина е липсата на движение и здравословен живот при повечето хора. Най-често се наблюдава затлъстяване при шофьорите, които прекарват повече време зад волана вместо пеша. Замислете се, по колко време прекарвате в разходки пеш и колко шофирайки по градските улици?

Как да се преборим с коремните мазнини? За този въпрос има много отговори, но едва ли повечето мъже ще се заемат със неприятни диети за отслабване. Затова за мъжете по-удачният вариант е спорта. Спорта е изключително важна част от живота, както за мъже, така и за жени. Обездвижването и липсата на движение и работа на тялото е причина за редица здравословни проблеми, не само затлъстяване.

Подуването на корема е и причина за редица увреждания на органите ви. Основно на сърцето, бъбреците, дебелото черво и черния дроб. Освен липсата на движение, стреса е също важен фактор за наддаване на килограми. За това често хората казват, че човек със голям корем води спокоен живот. Макар и не във всички случаи да е така.

Как да стопим биреното коремче. Освен спорта и неприятните диети за отслабване, може да се пробвате и със упражнения за вашия корем. Не наблягайте само на упражнения за коремните мазнини, старайте се да поддържате всяка една част от тялото си. Макар и тя да няма видима нужда от това. Единствения вариант за успешна и качествена тренировка е да натоварвате всяка една част от тялото си в определени норми. Най-голямата грешка при феновете на фитнеса е да тренират една определена част от тялото а да забравят останалите. По този начин се оформят редица проблеми и деформации във вашето тяло, които водят до далеч по-сериозни проблеми от наддаване на килограми.

0 коментара:

Публикуване на коментар