Как да стопим коремните мазнини за 1 ден | Блог за здраве и красота

събота, 16 април 2011 г.

Как да стопим коремните мазнини за 1 ден

Истината е, че не съществува натурален метод, които да ви помогне за такова начинание като топене на коремните мазнини за 1 ден. Както обичам да казвам "Такова животно няма" :) Единствения вариант за топене на коремните мазнини за толкова кратко време е чрез хирургическа намеса, но не препоръчвам подобно начинание.

Съществуват някой диети и упражнения, които могат да ви помогнат да стопите корема си за кратко време, но за да има ефект от тях ще трябва да се потрудите поне месец. В интернет има много статии и продукти, които ви предлагат феноменални резултати само за 1 до 3 дни, но това е пълна лъжа. Не вярвайте на подобни глупости. Единствения продукт, които наистина действа бързо, но в рамките на 2-3 седмици е този тук. Но както вече споменах, ще трябва и вие да се потрудите за да има ефект.

Ето и някой съвети за това как да стопите корема за кратко време.
На първо и много важно място е спорта. Ако не спортувате е време да се замислите по този въпрос. Можете да се запишете на фитнес или просто да бягате в парка. Бягането спомага за топенето на коремните мазнини много повече отколкото фитнес упражненията, но те също са важни. Можете да ги използвате за подготовка преди бягане. Те ще ви помогнат да раздвижите мускулите си и да предотвратите мускулната треска след бягането. Когато приключите да бягате е хубаво да не спирате веднага, разходете се и дайте време на тялото си да възвърне нормалния си ритъм на движение.

Друг полезен метод са диетите.
Макар, че съществуват милиони диети за отслабване е много трудно да се определи дали определена диета ще има ефект върху вашето тяло. За това са нужни специалисти, които да ви прегледат и преценят какъв точно хранителен режим е нужен на вашето тяло за да редуцирате мазнините в областта на корема. Естествено има и универсални диети, които ще ви бъдат полезни, особено в комбинация със спорта. Тяхната цел е по-скоро да зареждате вашето тяло с енергия без да взимате излишни калории. А самото стопяване на мазнините се извършва от спорта и упражненията.

Комбинация от двете.
Най-доброто решение за смъкване на коремните мазнини или на цялото си тяло е комбинацията от двата по-горе описани метода. Комбинирайки спорта със полезната храна е универсално решение, които не само ще ви помогне да отслабнете, но и да подсилите тялото си, имунната си система и да живеете много по-здравословно от преди. Ако се чудите кое е по-важно, храненето или спорта. За този въпрос има само един отговор - и двете. Ако се надявате да отслабнете само със диети, или спортувате но във същото време се тъпчете със нездравословна храна. То в тези случаи няма да има никакъв ефект. Ако се интересувате какви точно упражнения и диети трябва да правите за вашия корем, следвайте указанията във този блог.

0 коментара:

Публикуване на коментар