Зелен чай за топене на коремните мазнини | Блог за здраве и красота

петък, 29 април 2011 г.

Зелен чай за топене на коремните мазнини

Коремните мазнини са често срещан проблем на милиони хора по цял свят. Причините за затлъстяване на корема са много. При мъжете причината най-често е неправилното хранене, липсата на спорт и движение, стрес и наследствен ген. Голяма част от хората страдан от натрупване на коремни мазнини след 30 годишна възраст а при някой дори на по-ранна възраст.


Тук идва едно много добро и натурално решени за този проблем. Ако сте преровили интернет в търсене на методи за редуциране на коремните мазнини, най-накрая открихте работещо решение.

Зелен чай
Зеления чай е един от най-силните антиоксиданти, които се продават на пазара. Освен, че е напълно натурален, той има изключително полезно действие за вашето тяло. Спомага за прочистването на бъбреците, отпушване на клапите на сърцето, предпазва от инфаркт, подпомага за възстановяването на емайла на зъбите и редуцира мазнините като предотвратява тяхното натрупване.

Безспорно един от най-добрите натурални продукти създавани някога, използва се за профилактично лечение и предпазване срещу много болести и направяния. В миналото зелени чай се е използвал като противоотрова и срещу ухапвания от змия. В днешно време действието му срещу по-горе описаните два проблема не е достатъчно затова е заменен със адреналина и други.

Но нека да се върнем на основната тема а именно - може ли зеления чай да ви помогне да стопите коремните мазнини на тялото си. Отговора е - естествено, че да. В комбинация със правилните упражнения и диети, зелени чай се превръща в мощно помощно средство, която ще ви гарантира бързи и сигурни резултати. Но не очаквайте, че само със чай ще постигнете желания от вас красив корем. Ще трябва и вие да се потрудите за да има ефект от него. Въпреки това зелени чай си остава може би единственото 100% сигурно натурално средство.

0 коментара:

Публикуване на коментар