Снимки на стадиите на херпес | Блог за здраве и красота

четвъртък, 16 юни 2011 г.

Снимки на стадиите на херпес

Както вече споменахме в предишните статии, херпес е изключително заразна болест причинена от вируса Херпес Симплекс тип 1 и 2. В тази статия ще ви покажем снимки как протича развитието на заразата по етапи. Ще разгледаме основните три етапа от развитието на херпес като обясним какво се случва във всеки един от тях. Ще пропуснем основните няколко етапи при които няма кои знае какво да се покаже а и вече сме го обяснили в предишните постове.

1. Първи етап при него вече е ясно, че сте заразени с вируса на херпес и болестта започва да се развива по устните и лицето като малки червени петънца и гъбички. Понякога се получава само леко зачервяване на местата, които в близките няколко дни ще се образуват мехури и червени петънца. В този момент вече трябва да предприемете действия за отстраняването им и не позволявайте на никой да ви докосва по лицето тъй като може да се зарази с вируса.
2. При втория етап вече са се появили големи червени петна и мехури. Както се вижда на снимката не е задължително херпеса да се развива само на устните а поразява цялото лице и меката кожа. Обрива може да достигне дори главата и врата затова е много важно да започнете неговото третиране. Дали ще се доверите на натурални средства за лечение или медикаменти това зависи изцяло от вас.

3. Финалния етап от развитието на вируса. Вече е явно че той поразява всяка една част от лицето и гениталните части. Големите червени мехури, които понякога са изключително дразнещи са вече развити. Дразнението на кожата понякога е толкова силно, че повечето хора започват да разчесват херпеса, което не е препоръчително защото се появяват белези след неговото излекуване. А белезите се премахват много трудно, особено по лицето. Също така рискувате със ръцете си да разнесете вируса по други части от тялото или други хора, които са в близост до вас. Затова избягвайте да се чешете и мийте лицето си внимателно с памук за да не разнасяте вируса по незасегнатите части.

Както се вижда на снимките по-горе. Вируса на херпес е доста неприятен и оставя трайни следи на външен вид, които повечето хора в последствие не могат да отстранят без лекарска помощ. Съществуват някой естествени средства за защита от херпес, които могат да ви помогнат в този момент за тях сме писали в предишни статии. Също така може да потърсите и някой кремове от натурални екстракти, създадени специално за борба с подобен тип инфекции. И преди всичко пазете лицето си чисто за да се предпазите от тази така неприятна зараза.

Статията е преведена от - Cold Sores Pictures

1 коментара:

Atlas Financial Service каза...


искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Изпращам я по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

Публикуване на коментар